CREATING EFFECTIVE EVENTS

O is 4 gelooft in de kracht van persoonlijk contact en is er van overtuigd dat live ontmoetingen in dit digitale tijdperk dé manier blijft om een verhaal met voldoende impact en de juist spin-off over te brengen. Hiervoor ontwikkelen wij event concepten die doelgroepen inspireren, verrassen en raken! Wij gaan cross mediale partnerships aan, zorgen voor een full service uitvoering en we hebben oog voor ondernemerschap. Ter aanvulling op ons team maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk van professionals. Denk hierbij aan kunstenaars, vormgevers, PR professionals en technici.   

WIE ZIJN WE?

O is 4 is een evenementenproductie bureau in hartje Amsterdam. Samen met ons zusje Cultuur Organisatiebureau Artifex zijn wij onderdeel van Partners in Cultuur en Beleving BV. Ons passie ligt in het bedenken en realiseren van nieuwe evenementen en 'live'concepten. Zowel in opdracht als op eigen initiatief. 

Lees verder

HOE WERKEN WE?

Wij geloven in eerst denken en dan doen. Vooraf bepalen we samen met klanten wat de opbrengst van het evenementen moet zijn. Dit doen we aan de hand van het door ons ontwikkelde O is 4 model. Vervolgens werken we samen aan het ontwikkelen van een concept om het gewenste doel te behalen. Wanneer het concept vorm heeft gekregen voeren we het concept uit en zullen we de gehele productie tot in de puntjes verzorgen. 

Lees verder

Uitgelichte cases

Onder vindt u enkele uitgelichte case: Van kleinschalige ontmoetingen, tot grootschalige evenementen. Zakelijk, cultureel, besloten of voor publiek. Wij kunnen bijna alle trajecten voor u uit handen nemen. Denk aan vergunningsaanvragen, communicatie, financiering, productie, concept creatie en sponsoring.

Jubileum feest

In opdracht van Brinkhof advocaten

Bekijk meer

Magnum Pink and Black

In opdracht van Unilever (co-productie met Univate)

Bekijk meer

Sail-in IJmuiden

In opdracht van Rijkswaterstaat

Bekijk meer

Zomeravond Cinema

Eigen concept

Bekijk meer

Amsterdam Light Festival

In opdracht van stichting Amsterdam Light Festival. 

Bekijk meer

Amsterdam Canal Parade

In opdracht van stichting Amsterdam Gay Pride

Bekijk meer

Het moederbedrijf

O is 4 onderscheidt zich mede van andere bureaus, doordat het onderdeel is van Partners in Cultuur & Beleving. Partners in Cultuur & Beleving is het moederbedrijf waar ook Cultureel Organisatiebureau Artifex (www.artifex.nu) onder valt. Samen delen O is 4 en Artifex een kantoor in hartje Amsterdam en vormen zij een heus eco-systeem. In de dagelijkse exploitatie van Paleis Soestdijk vind je onze gebundelde krachten. Een locatie waar wij de mogelijkheid hebben om onze eigen concepten tot leven te laten komen zoals: Zomeravond cinema en Wine Art & Jazz festival.

 

LAATSTE UPDATES

Kijk hier wat ons allemaal bezig houdt!

Partners

O is 4 is gelieerd aan &        en is lid van