WIE ZIJN WE?

Een evenement georganiseerd door O is 4 is nooit zomaar een evenement. Het vermogen om ons te kunnen verplaatsen in zowel onze klant als de ontvanger maakt dat de juiste boodschap, door middel van live communicatie, indruk maakt bij de doelgroep met de juiste spin-off. Wij onderscheiden ons door ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van verschillende type evenementen en de persoonlijke band tussen onze projectmanager en u als opdrachtgever. Daarnaast werken wij nauw samen met onze partners en kunnen wij, indien gewenst, hulp bieden bij het werven van sponsoren en fondsaanvragen.

WERKWIJZE

Wij geloven in eerst denken en dan doen. Vooraf bepalen we samen met u wat de effectiviteit van het evenementen moet zijn. Dit doe we aan de hand van het O is 4 model zodat het resultaat van uw evenement altijd meetbaar is en u echt contact maakt met uw doelgroep.

 

Partners in Cultuur en Beleving

Partners in Cultuur & Beleving is het moederbedrijf waar ook Cultureel Organisatiebureau Artifex (www.artifex.nu) onder valt. Samen delen wij een kantoor in hartje Amsterdam. O is 4 kan meer verdieping bieden op het gebied van kunst en cultuur door de krachten van Artifex in te zetten. Dankzij de culturele en kunsthistorische kennis van Artifex kunnen projecten op dat vlak verder worden uitgebouwd. 

PALEIS SOESTDIJK

Een voorbeeld van onze multidisciplinaire samenwerking is de exploitatie van Paleis Soestdijk waar Partners in Cultuur & Beleving verantwoordelijk voor is. De gecombineerde kennis komt hier samen: van culturele programmering tot het commercieel exploiteren en volledig realiseren van evenementen op deze bijzondere locatie. Voor meer informatie of voor het huren van zalen, kijk op www.paleissoestdijk.nl.

 

Sail-in IJmuiden

In opdracht van Rijkswaterstaat

Bekijk meer

Plaçe de Inspirado

In opdracht van Scandinavian Tobacco Group

Bekijk meer